menu
Kies uw taal

Schoonheidsartiste Odina, een portret

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

Schoonheidsartiste Odina is een compleet, gespecialiseerd en holistisch schoonheidssalon te Tremelo. Laat je zintuigen betoveren, je huid verwennen... In een ontspannende sfeer met zuiver natuurlijke producten, nauwkeurig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Krijg weer voeling met jezelf door de zachte maar krachtige mix van subtiele aroma’s, die alleen de natuur kan bieden. Bij Odina laat je al je spanningen los, kun je genieten en ontdek je de natuurlijke schoonheid in jezelf.

Je komt terecht in een holistische wereld waar Odina bewust gekozen heeft voor een unieke combinatie van natuurlijke producten, energetische verzorgingen, kunstnagels, licht- en kleurtherapie, huidverbetering en minerale make-up. In 2007 heeft ze haar zaak Schoonheidsartiste Odina in Tremelo opgericht. “Vanaf mijn geboorte zat het er waarschijnlijk al in. Schoonheid heeft mij steeds geïntrigeerd en ik was altijd met de nagellakjes van mijn mama weg. Het heeft mij zelfs gemotiveerd om te stoppen met nagelbijten. Als kind was ik vaak bezig met make-up, kleurtjes, mij verkleden, zingen en dansen.”

Afbeelding

Verbinding creëren en jouw persoonlijkheid tot uiting brengen

“Mijn doel is om mensen te helpen hun eigen persoonlijkheid tot uiting te brengen. Dat kan zowel zijn door kleuren, bepaalde kledij, make-up, als in de producten die ze gebruiken voor hun verzorging. Ik probeer mensen niet te veranderen, maar juist hun eigenheid te benadrukken en weerspiegelen in hun uiterlijk. De wereld van schoonheid kan nogal oppervlakkig zijn. Maar voor mij is hoe je je presenteert aan de wereld (het uiterlijk), een reflectie van hoe je je voelt van binnen. Vandaar dat het een holistische en persoonlijke aanpak is. Ik ben daar zelf persoonlijk ook erg in gegroeid, sinds kind al. Ik ben opgevoed door 2 kunstenaars en mijn mama is een erg spirituele vrouw. Die artistieke, holistische en spirituele wereld wil ik verbinden met de wereld van de schoonheid. En dat kan perfect. Ik noem mijzelf een geitenwollensok op pumps”, lacht Odina.

Ik ben een geitenwollensok op pumps met felle lippenstift

Afbeelding

“Op een bepaald moment moest tot uiting komen waar ik mee bezig was en maakte ik de switch naar Phyto5. Vooraleer je zoiets naar je klanten kunt overbrengen, moet je het ook eerst zelf ervaren hebben. Er ging voor mij een persoonlijke en spirituele weg aan vooraf. Het is een proces dat nooit stopt. Jouw uitstraling heeft te maken met hoe je je voelt, de juiste balans, ademhaling, beweging, voeding, water drinken, je lichaam verzorgen en het emotionele natuurlijk. Daarom combineer ik licht en kleur, edelstenen, klankschalen, massages… Phyto5 is ook quantum-gecertificeerd om zo nog dieper te werken via trillingen op het energetisch niveau. Via de geboortedatum kan ik het bioritme berekenen en welke specifieke verouderingssymptomen eraan gelinkt zijn. Als je dit weet, kun je daar op anticiperen met de verzorging en producten. Om zo terug het evenwicht te herstellen en verouderingsproces tegen te gaan."

“Ik heb een aantal verzorgingen samengesteld waar deze filosofie in verweven zit, en waar je natuurlijk ook van kunt genieten en ontspannen. Na een behandeling zie je meteen het fysieke resultaat op het gelaat en lichaam. Alles komt terug in beweging en in balans. Er kunnen ook emoties of vermoeidheid naar boven komen, maar dat is erg persoonlijk. Die band met mijn klanten maakt mijn job zo leuk en interessant. Ik geef hen ook altijd mee dat ze zichzelf niet moeten veranderen of moeten voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal. Maar dat ze juist zichzelf tot uiting mogen laten komen, en ik help hen daarbij. Die persoonlijke en holistische benadering is toch wel uniek. Zelf draag ik ook hoge hakken, felle lippenstift en heb een uitgesproken kleurrijke stijl. En dat het is net die match die ik naar boven probeer te halen bij mijn klanten.  Ik help hen graag bij die verfijning. Zodat ze zich kunnen uitdrukken hoe ze zich voelen en waar ze zich goed bij voelen.”

Ontdek zelf de unieke persoonlijke en holistische benadering van Schoonheidsartiste Odina (Multifloralaan 8, Tremelo) dankzij onze deals voor nieuwe klanten!

Verder lezen

Messenger logo
Chat